Jaf la Tăbăcărie. O turistă a fost atacată ziua în amiaza mare de un adolescent din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infractorii au fost reţinuţi şi propuşi spre arestare
Infractorii au fost reţinuţi şi propuşi spre arestare

O turistă în vârstă de 55 ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, a fost atacată luni la prânz de un adolescent de 17 ani, care i-a smuls de la gât două lanţuri din aur. Băiatul a fugit cu un autoturism în care se mai aflau 3 persoane.

Femeia se plimba pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, pe trotuarul din dreptul Parcului Tăbăcărie. Ea a anunţat Poliţia, care a trimis un echipaj în urmărirea tâlharilor. În mai puţin de o oră, maşina acestora a fost depistată şi blocată în trafic, în zona Aqua Magic din staţiunea Mamaia.

Înăuntru se aflau patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, din Sibiu. Cel care a comis tâlhăria este O.A.O., în vârstă de 17 ani. Ei reuşiseră să amaneteze deja lanţurile din aur în greutate de 15 grame, pe care luaseră 1.140 de lei.

Doi tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanței de judecată, cu propunere de arestare. Ceilalți doi sunt cercetați în stare de libertate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite