VIDEO Alţi italieni, prinşi la vânătoare ilegală în Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece cetăţeni italieni, ce participau la partide de vânătoare în România, sunt suspectaţi de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Constanţa de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa, cu sprijinul poliţiştilor din Negru Vodă, au efectuat luni, 22 octombrie, o percheziţie la un hotel din Eforie Sud.

Aici se aflau cazaţi mai mulţi cetăţeni italieni suspectaţi că vânau ilegal în România şi că deţineau arme şi muniţie fără respectarea prevederilor legale în vigoare.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO

Pe parcursul verificărilor s-a stabilit că cetăţenii italieni deţineau autorizaţii de vânătoare pentru specia ciocârlie, pe un fond de vânătoare din localitatea Cotu Văii aparţinând Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Bucureşti. Armele erau închiriate de la două societăţi comerciale din Arad şi Tulcea.

În timpul percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 15 de arme de vânătoare, aproximativ 2.000 bucăţi de muniţie şi peste 180 de ciocârlii împuşcate sau capturate în timpul partidelor de vânătoare.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de suspecţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

De la vânătoare la braconaj, un declic distanţă. Braconierii italieni de la Cernavodă au fost arestaţi, împreună cu 6 români

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite