O reporteră de la TV Neptun a făcut transmisie live cu un „mitic“ în cârcă. Bucureşteanul euforic a ţinut să ia ziarista în braţe VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul în stare euforică, venit la Mamaia, a intrat în direct încercând de câteva ori să ia ziarista în braţe, apoi a ţinut să scandeze pentru „prietenii lui“: „Bucureeeşti, Bucureeeşti“.

Echipa ştirilor de la canalul TV Neptun din Constanţa a trecut prin emoţii similare celor prin care a trecut Pro TV acum un an, când în văzul unei ţări, la transmisia live din Vama Veche, corespondenta Ilknur Pintilie - care era însărcinată în 4 luni - a fost trântită pe plajă de un vamaiot.

La jurnalul Reporter de duminică, de la ora 19.30, TV Neptun a inclus un reportaj despre atmosfera de pe plaja din nordul staţiunii Mamaia, unde se ţin festivaluri de muzică electronică. La ora 19.32, crainica a dat legătura corespondentei Andreea Hahui care se afla „chiar în mijlocul petrecăreţilor“.

Pe ecran au apărut imagini cu ziarista încercând să scape de avansurile unui tânăr brunet în tricou negru, aflat în stare euforică, care voia să o ţină în braţe. Acesta n-a putut articula decât nişte onomatopee prin care îşi exprima încântarea.

„Bună seara, Andreea! Mai e loc şi pentru noi acolo?“, a fost întrebată din platou ziarista care intrase în direct şi voia să-şi facă transmisiunea, încercând în acelaşi timp să scape de tânărul care îi acoperea microfonul.  „Da, aşa sunt petrecăreţii de aici. E un direct şi asta este atmosfera. E frumos aici, nu?“, a intrat Andreea Hahui în rol.

Tânărul care baleta în jurul ziaristei a încuviinţat cu voce dogită: „Nda. Stai aşa să mă duc şi eu la prietenii mei, te rog frumos. Uite la prietenii mei! Bucureeeeşti, Bucureeeeşti“.

El a plecat din faţa camerei doar ca să revină încercând să o ia pe corespondentă pe sus. Reportera a făcut faţă cu succes situaţiei, reuşind să-l îndepărteze în cele din urmă: „Aceasta este atmosfera de la Mamaia, probabil că asupra unora se observă consumul de alcool.“

Litoralul este în aceste zile destinaţia principală a celor dornici de distracţie, iar regulile de bun simţ sunt uşor încălcate când petrecăreţii îşi pierd controlul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite