Începe Operațiunea REFERENDUM 2012 la Constanța! Prefectura distribuie buletinele de vot și ștampilele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituția Prefectului-Județul Constanța va distribui materiale necesare votării, în Sala Remus Opreanu-Prefectura Constanța, în data de 27 iulie, începând cu ora 9.00. Sunt așteptați toți președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare din județul Constanța.

Instituția Prefectului-Județul Constanța va distribui, din Sala Remus Opreanu-Prefectura Constanța, în data de 27 iulie, începând cu ora 9.00, președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare din județul Constanța, buletinele de vot, timbrele autocolante, ștampilele cu mențiunea "VOTAT" și celelalte materiale necesare votării.

În data de 27 iulie, președinții secțiilor de votare din municipiul Constanța, secțiile 1-100, vor fi prezenți la sala sus-menționată începând cu ora 13.00, iar cei de la secțiile de votare 101-214, începând cu ora 14.00.

În data de 28 iulie, președinții secțiilor de votare din municipiul Constanța, arondate autobuzelor de pe traseele 1 și 2 se vor prezenta la Sala Remus Opreanu din Prefectura Constanța începând cu ora 13.00, pentru preluarea, cu paza, a buletinelor de vot și a celorlalte materiale.

Președinții secțiilor de votare din municipiul Constanța, arondate autobuzelor 3 și 4 se vor prezenta la Sala Remus Opreanu din Prefectura Constanța începând cu ora 14.00, pentru preluarea, cu paza, a buletinelor de vot și a celorlalte materiale.

Președinții secțiilor de votare din municipiul Constanța, arondate autobuzelor 5 și 6, se vor prezenta la Sala Remus Opreanu din Prefectura Constanța începând cu ora 15.00, pentru preluarea, cu paza, a buletinelor de vot și a celorlalte materiale.

Președinții secțiilor de votare din municipiul Constanța, arondate autobuzelor 7, 8 și 9 se vor prezenta la Sala Remus Opreanu din Prefectura Constanța începând cu ora 16.00, pentru preluarea, cu paza, a buletinelor de vot și a celorlalte materiale.

Locațiile în care vor fi depozitate buletinele de vot și celelalte materiale preluate de președinții secțiilor de votare din județul Constanța, cu excepția municipiului reședință de județ, au fost stabilite de primarii unităților administrativ-teritoriale. Paza acestor locații până la preluarea buletinelor de vot și a celorlalte materiale în vederea depozitării la sediile secțiilor de votare, începând cu ora 16.00 a zilei de 28 iulie 2012, va fi asigurată de efectivele structurilor M.A.I.

În data de 28 iulie, la ora 18.00, președinții secțiilor de votare împreună cu membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare din județ vor fi prezenți la sediile locațiilor secțiilor de votare pentru a verifica integritatea cabinelor, urnelor fixe și mobile și a depozita sub paza efectivelor M.A.I. buletinele de vot și celelalte materiale necesare votării.

În data de 29 iulie, începând cu ora 6.00, vor fi reluate aceste operațiuni de către aceleași persoane. În intervalul orar 7.00-23.00, cetățenii cu drept de vot își vor putea manifesta opțiunile electorale în cadrul oricăror secții de votare de pe raza județului Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite