EXCLUSIV Incendiu pe calea ferată Constanța - București, la 1 kilometru de Medgidia IMAGINI SPECTACULOASE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu la Medgidia, lângă calea ferată București-Constanța
Incendiu la Medgidia, lângă calea ferată București-Constanța

Un incendiu de proporții a izbucnit în jurul orei 22.30 în apropiere de calea ferată Constanța - București, la 1 kilometru de Medgidia, spre Cernavodă.

Focul a cuprins vegetația uscată pe o suprafață întinsă, iar intervenția este îngreunată de faptul că pompierii nu pot ajunge cu autospecialele de intervenție în zona afectată de incendiu.

Galerie foto cu imagini de la fața locului

Click pe imagini pentru galeria foto

Incendiu la Medgidia, lângă calea ferată București-Constanța Incendiu la Medgidia, lângă calea ferată București-Constanța Incendiu la Medgidia, lângă calea ferată București-Constanța

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență, venite de la Medgidia cu mașinile de intervenție, s-au retras în primă fază, pompierii fiind nevoiți să meargă la fața locului pe jos, având asupra lor mijloacele de stingere a focului.

Situația este deosebit de periculoasă din cauza apropierii focarului de incendiu de calea ferată București - Constanța. Două trenuri de călători au trecut deja prin zonă, existând riscul unor accidente. Vântul bate cu putere, iar focul se întețește.

Fotografii: TEO TUCAN

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite