Proprietarul unui apartament din Eforie s-a baricadat în casă şi a incendiat apartamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbuncti azi -dimineaţă un apartament din staţiunea Eforie Nord, de pe strada Mihail Kogălniceanu. Proprietarul casei a fost găsit carbonizat în dormitor. Anchetatorii cred că el a baricadat uşa apartamentului şi a dat foc deşeurilor din locuinţă.

Update: Trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ al judeţului Constanţa au lucrat contracronometru pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament din Eforie Nord, în această dimineaţă. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent şi cu degajare foarte mare de fum. Au fost evacuate cu forţa trei persoane aflate în apartamentele învecinate şi care din cauza panicii s-au baricadat în locuinţe şi nu deschideau nici măcar salvatorilor.
„Intervenţia militarilor a fost îngreunată de mai mulţi factori, principalul fiind faptul că proprietarul apartamentului incendiat blocase uşa de acces cu mai multe obiecte de mobilier. Imediat ce au reuşit să dechidă uşa, pompierii au găsit în locuinţa respectivă o cantitate foarte mare de deşeuri plastice şi din carton care ardeau, motiv pentru care temperatura aerului era foarte ridicată. După stingerea incendiului, în locuinţă a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 ani care fusese carbonizat“, a declarat Paula Anghel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“.    

Update: Intervenţia pompierilor a fost deosebit de dificilă pentru că proprietarul apartamentului baricadase uşa pe interior. Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa locuinţei. Din păcate era prea târziu: proprietarul locuinţei a fost găsit carbonizat în dormitor. Pompierii spun că în apartament a fost găsită o cantitate mare de deşeuri, care au alimentat focul.

Paula Anghel, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea a spus că în apartamentul respectiv s-au găsit foarte multe deşeuri. „Vom stabili dacă focul a fost pus intenţionat“, a declarat Paula Anghel. Se pare că proprietarul s-a baricadat în casă şi nu răspunde la somaţiile echipelor de intervenţie. Vecinii spun că soţia proprietarului a fost văzută la fereastă.
Echipele de intervenţie au evacuat 3 persoane din apartamentele învecinate.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite