Strigăte pe plaja Saturn: „Hoţul, prindeţi hoţul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmi, aflat în patrulare în apropierea Hotelului Diana din staţiunea Saturn, a fost alertat sâmbătă dimineaţa de mai mulţi turişti de pe plajă.

Turiştii de pe plajă au început să strige „Hoţul, prindeţi hoţul!“, arătând jandarmilor un bărbat care alerga şi se îndepărtase la aproximativ 100 de metri. Jandarmii au început să-l urmărească, reuşind să-l prindă după două minute.

Asupra lui Selcin S. (30 ani) din Mangalia au fost găsite haine, în buzunarul cărora au fost descoperite acte, bani şi chei, toate bunurile aparţinând unei persoane de pe plajă. Păgubitul a recunoscut bunurile, mulţumind patrulei de jandarmi.



Lui Selcin S. i-au fost întocmite actele premergătoare pentru fapta de furt şi a fost condus la sediul  Poliţiei municipiului Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Sfat de la Jandarmerie

Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor şi să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate.

Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

Hoţul de pe plaja Saturn
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite