Fotografii inedite de pe faleză. Marea Neagră oferă imagini spectaculoase GALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazinou Constanţa
Cazinou Constanţa

Stabilopozii sunt acoperiţi de gheaţă, la fel ca şi faleza. Constănţenii se grăbesc să surprindă imaginile feerice cu Cazinoul - simbolul oraşului Constanţa. Atenţie însă la gheaţa de pe mal. 

Zilele următoare, temperaturile se vor situa între minus 10 şi minus 18 grade Celsius. Va ninge viscolit şi vor fi precipaţii mixte. Vremea se va încălzi pe 13 februarie, când temperatura va urca până la 0 grade Celsius.

Vezi aici imagini de o frumuseţe rară!

Constanţa iarna

Atenţie!

Fenomenele meteorologice extreme din această perioadă a făcut ca lacurile din Bazinul Hidrografic Dobrogea Litoral să îngheţe. Tot mai mulţi oameni se încumetă să se aventureze pe gheaţă pe diverse lacuri şi pe Marea Neagră. Totodată, mulţi pescari preferă să pescuiască la copcă în această perioadă, aventurându-se pe cursurile de apă înghetate.

„Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral atenţionează populaţia din judeţele Constanţa şi Tulcea să nu se plimbe pe lacurile sau pe marea îngheţată“, a spus Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

În iarna anului 2008, doi adolescenţi din localitatea Ovidiu au murit înecaţi, iar unul a ajuns la spital în şoc hipotermic, deoarece gheaţa pe care patinau s-a rupt. Tragedia s-a întâmplat pe lacul Siutghiol.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite