Rafinării din jurul Constanţei, jefuite de 71.000 litri de benzină! Patru dintre hoţii de produse petroliere au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au depistat nouă persoane suspectate că au sustras 71.000 de litri de benzină, în valoare de peste 600.000 de lei, din zona unor rafinării petroliere din apropierea municipiului Constanţa. Patru dintre acestea au fost arestate preventiv.

În noaptea de 18 spre 19 septembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, au surprins o bandă de hoţi în flagrant, în zona unor rafinării petroliere din apropierea municipiului Constanţa.

Dumitru C. (39 de ani) şi Vicenţiu C. (27 de ani) din Năvodari, Sorin P. (35 de ani) şi Gabriel N. (44 de ani) din Constanţa, au fost prinşi în timp ce sustrăgeau benzină, cu ajutorul unei instalaţii artizanale subterane, montată pe una dintre conductele de transport din zonă. Asupra lor au fost găsiţi aproximativ 250 de litri de benzină.

În urma cercetărilor efectuate s-a reţinut faptul că cele patru persoane, împreună cu Raymondo M. (42 de ani), Mihai G. (38 de ani), Emilian L. (44 de ani), Ion C. (58 de ani) şi Ion H. (61 de ani), toţi din oraşul Năvodari, au sustras, în perioada iulie – septembrie, 71.000 de litri de benzină, în valoare de peste 600.000 de lei, din zona unor rafinării petroliere din apropierea municipiului Constanţa.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au efectuat miercuri, 20 septembrie, şase percheziţii în localităţile Năvodari şi Corbu, din judeţul Constanţa, la domiciliile suspecţilor şi la locurile de depozitare a produsului petrolier sustras.

Joi, 21 septembrie, cei nouă suspecţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile faţă de Raymondo M., Dumitru C., Sorin P. şi Mihai G., aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.

Totodată, faţă de Emilian L. şi Gabriel N. a fost dispusă interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite