Suporterii de pe stadionul „Farul” au purtat Steaua spre victorie în meciul cu Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atmosferă deosebită la partida Steaua - CS Mioveni 4-0. Arena de 15.500 de locuri a Farului a fost aproape plină, fanii primindu-i pe stelişti cu mare căldură.

Steaua s-a simţit ca acasă la partida cu CS Mioveni, tot stadionul susţinându-i pe „roş-albaştri”, fapt care a fost remarcat deopotrivă şi de stelişti, şi de argeşeni.

„Aşa atmosferă n-am mai avut de la meciul cu CFR Cluj. Aceştia sunt suporterii adevăraţi”, a declarat patronul Gigi Becali. „Le mulţumim fanilor pentru modul în care ne-au încurajat. Au fost foarte importanţi pentru noi. Practic, ne-au împins de la spate. Ne-am simţit ca acasă şi ar fi foarte frumos să jucăm aici şi meciul cu U Cluj”, a spus antrenorul Ronny Levy. „Stadionul a fost excepţional”, a punctat şi tehnicianul lui CS Mioveni, Ionuţ Popa.


Cel mai aplaudat dintre fotbalişti

Suporterii Stelei, constănţeni şi turişti, le-au scandat numele tuturor  jucătorilor înlocuiţi de Ronny Levy, cel mai aplaudat fiind Tatu. Tribuna s-a comportat însă la fel şi cu fostul stelist Dică, acum jucător la Mioveni.

Spectacolul a fost întregit de „valurile mexicane” produse de spectatori în ultimul sfert de oră. Generoşi în susţinere faţă de Steaua, suporterii le-au adresat în câteva rânduri „cuvinte dulci” rivalelor Dinamo şi Rapid. Dacă CS Mioveni a venit cu o galerie de 200 de oameni, Steaua nu a avut grup de suporteri organizat, ultraşii fiind în conflict cu patronul Gigi Becali.

Becali s-a urcat iar pe maşină


La finalul meciului, latifundiarul din Pipera a făcut obişnuita baie de mulţime şi a onorat cererea spectatorilor strânşi în faţa tribunei oficiale, care, văzându-l, au început să strige „Sus, sus!”, pentru a se urca pe limuzina sa, ceea ce Gigi a şi făcut.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite