Încep preselecţiile pentru festivalurile de la Mamaia! Calificarea se decide în Capitală, la Radiodifuziune şi la Club A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni încep preselecţiile pentru festivalurile de muzică uşoară şi populară ce se desfăşoară la Constanţa. Ambele evenimente, Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia şi Festivalul Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc, vor avea loc la finele lunii august, la Teatrul de Vară Soveja din Constanţa.

Cea de a 42-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia şi cea de-a 12-a ediţie a Festivalului Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc se vor desfăşura la Teatrul de Vară Soveja din Constanţa, în perioada 23-26 august 2012, respectiv 29-31 august 2012.

Manifestările sunt organizate de Consiliul Judeţean Constanţa - deţinătorul licenţei, prin Fundaţia Fantasio.

Producător asociat este Societatea Română de Radiodifuziune, evenimentele fiind finanţate de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.



Datele preselecţiilor pentru festivaluri sunt:

-    pentru Festivalul Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc 2012 (secţiunile Solişti Vocali şi Solişti Instrumentali), preselecţiile se vor desfăşura în zilele de 6 şi 7 august, în Sala Studio T6, din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune (adresă: Strada General Berthelot 60-64, Bucureşti).

-    pentru secţiunea Interpretare din cadrul Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2012, preselecţiile se vor desfăşura în zilele de 8 şi 9 august, în Sala Studio T6, din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune (adresă: Strada General Berthelot 60-64, Bucureşti).

-    pentru secţiunea Creaţie din cadrul Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2012, preselecţiile se vor desfăşura pe data de 10 august, în Sala Studio T6, din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune (adresă: Strada General Berthelot 60-64, Bucureşti).

-    pentru Secţiunea Rock din cadrul Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2012, preselecţiile se vor desfăşura în zilele de 13 şi 14 august, în Bucureşti, Club A (Str. Blănari, nr. 14, Sector 3).

„Site-urile www.cjc.ro şi www.festivalmamaia.ro pun la dispoziţia celor care vor sa intre sub semnul competiţiilor celor două festivaluri, fişele de înscriere şi un ghid necesar concurenţilor ce cuprinde datele preselecţiilor, numerele de contact ale organizatorilor, precum şi programul evenimentului“, a declarat Monixa Coroiu, de la Biroul de presă al Festivalului Mamaia 2012.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite