Fanfara militară începe seria de spectacole dedicate Zilei Marinei. Iată unde o poţi asculta! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzica Militară a Forţelor Navale începe seria spectacolelor dedicate Zilei Marinei Române. Sub bagheta dirijorului col.dr. Cornel Ignat sunt prezentate publicului cântece marinăreşti, melodii din repertoriul de paradă navală, precum şi o incursiune folclorică în toate zonele geografice ale României.

Muzica Militară a Forţelor Navale începe seria spectacolelor dedicate sărbătoririi Zilei Marinei Române. Sub bagheta dirijorului col.dr. Cornel Ignat sunt prezentate publicului cântece marinăreşti din repertoriul creaţiei muzicale româneşti, melodii specifice din repertoriul de paradă navală, precum şi o incursiune muzicală folclorică în toate zonele geografice ale României.

Festivităţile de Ziua Marinei 2012

Programul spectacolelor susţinute de Muzica Militară a Forţelor Navale este următorul:

- vineri, 10 august, în staţiunea Mamaia, itinerariul fanfarei militare va începe din faţa complexului Melody, la ora 20.00, şi se va încheia cu un concert pe scena din faţa Cazinoului din Mamaia;

Sâmbătă este Ziua Porţilor Deschise în Portul Militar Constanţa

- sâmbătă, 11 august, la ora 19.00, pe terasa de la Radiovacanţa Constanţa, fanfara militară va concerta în deschiderea târgului de carte Gaudeamus, în jurul orei 21.00 va susţine un spectacol în Portul Turistic din Mangalia, încheind cu o reprezentaţie în centrul staţiunii Neptun care va incepe în jurul orei 22.00;

- duminică, 12 august, Muzica Militară va fi prezentă  la Bucureşti în Parcul Herăstrău între orele 16.00-21.00;

- luni, 13 august, de la ora 20.00 şi marţi, 14 august, de la ora 19.00, fanfara militară, alături de alte formaţii artistice va oferi publicului un spectacol, pe faleza din faţa Comandamentului Flotei.

Dan Spătaru şi şlagărul său nemuritor „Trecea fanfara militară“

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite