Ce au găsit poliţiştii Antidrog în locuinţa unui tânăr: pistol, etnobotanice, ceasuri şi celulare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa au efectuat marţi, 14 august, o percheziţie la domiciliul unui tânăr de 23 ani din Constanţa, suspectat de comiterea mai multor infracţiuni.

La această adresă, oamenii legii au descoperit un ipod, 5 ceasuri de mână, 5 telefoane mobile, suma de 1.135 lei şi un pistol cu bile din cauciuc deţinut nelegal.

Despre unul din cele 5 telefoane mobile există indicii că ar proveni din comiterea unei tâlhării asupra unui tânăr de 19 ani din Tulcea. Fapta a fost comisă la data de 28 iulie ac, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

Cu aceeaşi ocazie au fost descoperite şi 387 plicuri conţinând substanţe susceptibile de efecte psihoactive (etnobotanice), ce au fost ridicate în vederea efectuării analizelor de laborator şi stabilirii cu exactitate a naturii acestora.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului, a provenienţei bunurilor descoperite la domiciliul său, urmând fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite