Traficant de droguri la doar 17 ani. Adolescentul a fost prins în Vama Veche de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent a fost prins de jandarmi în Vama Veche având droguri asupra lui. Băiatul are doar 17 ani, este din Mangalia şi făcea o afacere din stupefiante: le oferea spre vânzare.

Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe strada Tudor Vladimirescu din Vama Veche l-a surprins sâmbătă, ora 1.30, pe D.V., de 17 ani, din Mangalia, care oferea spre vânzare ţigarete artizanale şi pliculeţe cu miros suspect, cel mai probabil substanţe halucinogene.

În urma controlului corporal şi al bagajelor asupra acestuia au mai fost găsite 16 ţigari confecţionate artizanal, 8 plicuri cu praf de culoare albă şi două plicuri de culoare albă inscripţionate „Special Platinum Decorative Sand Snow Cristal“, ce conţineau un praf de culoare albă.

Traficantului în vârstă de 17 ani i-au  fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii faptei de deţinere şi comercializare de substanţe ilegale. El a fost predat împreună cu bunurile pe care încerca să le comercializeze, la Secţia 3 Rurală Mangalia în vederea continuării cercetărilor.

Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.

Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.   

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite