Un tânăr ieşit noaptea cu barca pe Dunăre a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de numai 24 de ani ieşise noaptea pe Dunăre împreună cu doi prieteni. El a căzut în apă şi n-a mai putut fi găsit. Tânărul a fost dat în urmărire de Poliţie.

Poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Virgil-Alexandru Dore, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Topalu, judeţul Constanţa.

Din primele verificări s-a stabilit că în noaptea de 28 spre 29 octombrie, în timp ce se afla cu barca împreună cu doi prieteni, tânărul a dispărut în fluviul Dunărea, în zona Kilometrului 274 lângă Topalu.

Semnalmentele sale sunt: înălţime 1.75 m, constituţie atletică, faţă lunguiaţă, ten alb, ochii albaştri, păr şaten tuns scurt, urechi normale, are o intervenţie chirurgicală de hernie în zona încheieturii piciorului stâng.

Purta un pantalon blue-jeans de culoare albastră, pantofi sport de culoare albă, bluzon de culoare albă, geacă din material textil de culoare neagră, îmblănită, şapcă de culoare închisă.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze SRPT Constanta sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel.0241.611364 interior 20005.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite