Copil în vârstă de un an abandonat pe o stradă din Năvodari. Părinţii nu îl caută!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţie bizară în Năvodari: un copil în vârstă de un an şi jumătate a fost găsit rătăcind pe o stradă din oraş. Nimeni nu a reclamat dispariţia sa.

Băieţelul a fost găsit abandonat pe strada Crizantemelor din Năvodari de un bărbat. Văzându-l singur şi dezorientat, riscând să fie accidentat, bărbatul l-a luat de mână şi l-a dus la Poliţie. Iniţial oamenii legii au crezut că părinţii vor apărea în scurt timp, disperaţi că şi-au pierdut băiatul.
De mai bine de 20 de zile însă nimeni nu a depus vreo astfel de sesizare, ceea ce este de-a dreptul bizar, mai ales că băieţelul era bine îmbrăcat şi îngrijit.

La acest moment copilul a fost încredinţat unui asistent maternal. Poliţiştii au spus că micuţul are vârsta de aproximativ un an şi jumătate. Semnalmentele sale sunt următoarele: înălţime - 80 centrimetri, păr şaten-drept, tuns scurt, ochi  căprui, ten  brun, corpolenţă slab, conturul  feţei  oval, frunte  mijlocie, nas mic profil drept, gură mijlocie, nu are semne particulare.

Când a fost găsit băieţelul purta o bluză cu  mânecă lungă de culoare bleu cu dungi albe orizontale şi cu un imprimeu cu elefant de culoare albă, pantaloni  lungi, tip blue-jeans de culoare  bleumarin, încălţat cu cizme din vinilin de culoare bleu, cu garnitură de blăniţă albă.
Oamenii legii cred că băiatul a fost pur şi simplu abandonat, caz în care părinţii riscă să se aleagă cu dosar penal.

Cei care pot oferi informaţii despre identitatea sa sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite