ALERTĂ Un copil a căzut într-o canalizare adâncă de 2-3 metri din Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Capacele de canalizare, ţinta hoţilor de fier vechi
Capacele de canalizare, ţinta hoţilor de fier vechi

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a deplasat imediat un echipaj la faţa locului, pentru ca fetiţa să fie scoasă teafără din canalizare. Aceasta era cooperantă, dar nu se ştie care este gravitatea rănilor suferite în cădere.

Fetiţa în vârstă de 5 ani se deplasa împreună cu bunicul ei miercuri seara, în jurul orei 19.15, pe strada Răzoare din municipiul Medgidia. Din cauza întunericului, cei doi n-au văzut gura de canalizare ce rămăsese descoperită. Copila a căzut în canalizarea adâncă de 2-3 metri.

Bunicul ei a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul. Operatorii l-au sfătuit să ţină permanent legătura cu copilul, care putea fi rănit foarte grav şi care, din cauza temperaturilor scăzute pe timp de noapte, putea intra într-o stare ireversibilă.

El a fost sfătuit totodată să ceară inclusiv ajutorul oamenilor de pe stradă. Aceştia puteau să încerce pe loc, până la sosirea pompierilor, scoaterea copilului din canalizare.

Fetiţa a fost salvată de vecini, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de un echipaj de pe Ambulanţă.

Furtul capacelor de la canalizări este o practică frecventă printre hoţii de fier vechi. Riscul este imens, cu atât mai mult cu cât rănile provocate, mai ales în cazul copiilor, pot fi mortale.




Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite