Concurs de yachting de Ziua Dobrogei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs pe apă
Concurs pe apă

Clubul Nautic Român celebrează 133 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă, în urma Războiului de Independenţă, organizând pe 12 noiembrie 2011 prima ediție a regatei „Cupa Dobrogei“.

Competiția este programată a de desfășura pe Lacul Techirghiol, la clasele: Optimist, Laser 4.7, Laser Radial și 470.
Până în prezent și-au anunțat participarea la concurs peste treizeci de veliere sportive de la şase cluburi din Constanța, București și Balcic.
În cadrul concursului sunt  programate a se desfășura patru regate din care minim trei sunt obligatorii  pentru omologarea concursului. Echipa de arbitri este condusă de Gheorghe Enache.
La acest concurs organizatorii acordă diplome și medalii pentru cele mai bune rezultate obținute la fiecare clasă și categorie competițională.
Clubul Nautic Român intenționează ca de la a II-a ediție să îi confere regatei „Cupa Dobrogei” dimensiunea unei competiții transfrontaliere, în acest sens avansând deja propunerea către Morski Klub, din Balcic, pentru a organiza concursul alternativ în cele două locații, cunoscut fiind faptul că Balcicul este cel mai sudic port din istorica provincie Dobrogea, situată deopotrivă pe teritoriul României şi Bulgariei.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite