Porţi deschise la Doors. Clubul vă invită la două evenimente cu intrare liberă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Public entuziast la Clubul Doors din Constanţa
Public entuziast la Clubul Doors din Constanţa

Clubul Doors este deschis publicului larg pentru evenimente speciale pe care le găzduieşte miercuri, 26 septembrie. De la ora 17, studenţii de la AIESEC Constanţa vă invita la un Schimb de carte – ediţia 2012, iar la ora 19 începe filmul: „La vie en rose“, cu Marion Cotillard în rolul lui Edith Piaf.

În Clubul Doors, de pe strada Traian (în spate la BCR), au loc miercuri, 26 septembrie, două evenimente la care intrarea este liberă.

De la ora 17, studenţii de la AIESEC Constanţa vă invita la un Schimb de carte – ediţia 2012. Întâlnirea are loc în cadrul proiectului „Constanţa Fluieră Fault“.

Conceptul este simplu: aduci o carte (de beletristică) şi primeşti o altă carte înapoi. Aici aveţi ocazia să şi donaţi cărţi, dacă aveţi această intenţie. Organizatorii le strâng şi le duc la un centru care are nevoie de ele. AIESEC are şi o surpriză pentru musafiri: un scurt moment artistic! Intrarea este liberă.

La ora 19 sunteţi invitaţii Mişcării Culturale Constanţa, care vă pofteşte la film la Clubul Doors: „La vie en rose“, multipremiata peliculă despre viaţa faimoasei Edith Piaf. Interpretarea franţuzoaicei Marion Cotillard uimeşte prin transformările fizice prin care trece frumoasa actriţă pentru a intra în pielea fragilei „Vrăbiuţe“, cum era alintată Piaf.

Marion Cotillard a cucerit Oscarul, primul acordat unei actriţe care îşi joacă rolul în limba franceză.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite