A găsit un semn de la Dumnezeu în interiorul unui cartof

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tulcean crede că forțele divine îi sunt alături după ce a descoperit semnul crucii scobit în interiorul unui cartof cumpărat din piață

CITEȘTE ȘI:

Icoana care se curăță singură de la Celic Dere

Bărbatul își amintește cum a fost la un pas de a prăji leguma în interiorul căreia se afla semnul crucii. „Am cumpărat cartofi de la magazinul de lângă bloc şi am vrut să prăjesc câţiva. Am curăţat unul, l-am tăiat în două şi când m-am uitat, am scăpat cuţitul din mână! În mijlocul cartofului am văzut o cruce! M-am aşezat pe pat şi am început să plâng“, povesteşte cel care a descoperit cartoful miraculos, tulceanul Viorel David (45 de ani).

Om cu frica lui Dumnezeu, Viorel David a luat cartoful și mers iute la biserică, încercând să obțină o explicaţie de la un preot. „E Sfânta Cruce, e semn de la Împărăţia Cerului“, a fost răspunsul pe care bărbatul l-a primit de la unul dintre preoții cu care a stat de vorbă.

Ascultând sfatul feţei bisericeşti,  bărbatul a pus cartoful la loc de cinste în casa sa. „Sunt convins că astfel voi fi apărat de probleme şi voi trece mai uşor peste greutăţile vieţii“, spune bărbatul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite