Burniţă la Constanţa - Poliţia Rutieră recomandă şoferilor să circule cu viteză moderată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Burniţă la malul mării
Burniţă la malul mării

Seara de 31 decembrie a adus la Constanţa scăderea bruscă a temperaturii până aproape de limita îngheţului. Anul 2011 s-a încheiat fără pic de zăpadă, dar cu burniţă ce îngreunează traficul rutier.

Carosabilul drumurilor este acoperit de o peliculă de apă ce poate duce uşor la deraparea autovehiculelor, în cazul în care pedala acceleraţiei este călcată excesiv, iar maşinile sunt manevrate imprudent.

În actualele condiţii meteorologice, Poliţia Rutieră recomandă atenţie sporită în deplasare, mai ales în noaptea de Revelion, când şoferii au tendinţa să încalce regulile de circulaţie.

Specialiştii Centrului Regional de Meteorologie Dobrogea avertizează asupra pericolului formării de polei ca urmare a procesului de răcire în care vremea a intrat din ultima zi a anului. Precipitaţiile vor fi slabe cantitativ.

În prima zi din 2012, vremea se va ameliora. Va apare soarele, iar spre seară va fi ceaţă. „În ziua de 1 ianuarie vor fi condiţii de ninsoare slabă“, dă vestea Vasile Torică, directorul Centrului Regional de Meteorologie Dobrogea. Maxima atmosferică va urca până la 6 grade Celsius, iar minima va coborî la minus 1 grad Celsius.

Luni, 2 ianuarie, vremea va fi predominant frumoasă şi în încălzire, însă vor fi condiţii de producere a ceţii. Maxima va urca până la 8 grade Celsius. Marţi, 3 ianuarie, temperatura va urca până la 10 grade Celsius.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite