Eşti major? Îţi place berea? Fă un tur de fabrică la Constanţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tur de fabrică la Heineken Romania, fabrica din Constanţa
Tur de fabrică la Heineken Romania, fabrica din Constanţa

Fabrica de bere Heineken România din Constanţa îşi deschide porțile pentru al doilea an la rând, invitându-i pe locuitorii Constanţei, care au împlinit vârsta de 18 ani, să facă turul fabricii şi să afle cum se produce berea.

Constănțenii pot vizita fabrica de bere, sâmbătă, 8 septembrie, între ora 9.00 și ora 16.00, în tururi organizate care se desfășoară la intervale de 20 de minute.

 „Peste 800 de constănțeni ne-au vizitat anul trecut, când am deschis pentru prima dată fabrica pentru publicul larg. Oamenii s-au arătat foarte încântați și ne-au mărturisit, la finalul turului, că secția unde se îmbuteliază berea le-a placut cel mai mult. Pentru mulți dintre oaspeții noștri era pentru prima dată când vedeau cum se fabrică şi se îmbuteliază berea. Ne bucurăm să repetăm experiența și anul acesta şi îi aşteptăm pe constănţeni în număr cât mai mare", povestește Adrian Babu, director tehnic al fabricii Heineken România din Constanța.

Vizitatorii vor fi ghidați în turul fabricii de un specialist berar al fabricii de bere Heineken România, care le va explica fiecare etapă a procesului de fabricare a berii, de la măcinarea malțului, la adăugarea hameiului și la faza de îmbuteliere.

Cei care doresc să viziteze fabrica sunt așteptați sâmbătă, 8 septembrie, la sediul fabricii Heineken România din Constanța, în Șoseaua Industrială nr. 1.

Primul tur al fabricii începe la ora 9.00, iar ultimul tur are loc la ora 16.00. Un tur poate cuprinde maximum 30 de persoane și se desfășoară la intervale de 20 de minute.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite