Un bebeluş de 5,5 kg a venit pe lume la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Schipor s-a născut luni la Maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa primind nota 9 la naştere. Greutatea sa a uimit pe toată lumea. Mama lui Vlad, Claudia, a avut o burtică foarte mare pe perioada sarcinii. Prietenii glumeau şi spuneau că sigur are gemeni.

Cel mai fericit este tatăl - Cătălin Schipor -  colegul nostru de la „Libertatea“. El glumeşte deja pe seama greutăţii lui Prâslea şi spune că ne aşteaptă la conferinţă cu un pachet de pamperşi, întrucât cei pe care i-a cumpărat sunt deja prea mici.

Îşi doreau încă o fată

Cei doi părinţi nu s-au hotărât la cel de-al doilea nume al copilului. „Ştim sigur că o să-l cheme Vlad. Dar nu ştim dacă şi Mihai sau Ioan. La prima ecografie ni s-a zis că este fată şi stabilisem şi numele - Teodora Ioana. Apoi, după o lună, ni s-a spus că este băiat. Nici acum nu am găsit cel de-al doilea nume“, spune Cătălin.  Îşi doreau ca al treilea copil să fie fată, dar ştiu din experienţă că un voinic le va umple viaţa de bucurie. 
Femeia, care este la a treia sarcină, a născut prin cezariană, iar în prezent atât ea cât şi băieţelul se simt bine. Micuţul va mai sta însă câteva zile în spital, până când îi va creşte glicemia. Medicii i-au spus că nivel scăzut de zahăr în sânge este o situaţie des întâlnită în cazul bebeluşilor care se nasc cu o greutate mare.
Vlad şi mama sa sunt aşteptaţi acasă de ceilalţi doi copii ai familiei: Andrei Cătălin (7 ani şi jumătate) şi Lucia Maria (4 ani).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite