Confesiunea Andreei Olariu. Ce aşteaptă ea de la Smiley: „Să îl am alături de mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley, alegerea Andreei Olariu
Smiley, alegerea Andreei Olariu

Andreea Olariu, adolescenta de 16 ani din Constanţa, care a uimit juriul de la Vocea României, mărturiseşte că şi-ar dori să rămână în relaţii foarte apropiate cu antrenorul ei şi după încheierea concursului.

În descrierea pe care şi-o face pe site-ul concursului de talente, Andreea Olariu spune cum a început să cânte, cât de greu i-a fost să se descruce financiar şi ce şi-ar dori să obţină de la Vocea României.

Ea este fata pe care s-au bătut antrenorii de la Vocea României! Juriul, cucerit de Andreea Olariu din Constanţa VIDEO



„Muzica este totul pentru mine, mă conduce și este cel mai bun mod de a mă exprima. Îmi place să simt publicul aproape de mine, să transmit emoțiile mele celor din jur.

Am început să cânt de la vârsta de 4 ani, fiind pe atunci o joacă care s-a transformat în realitate. Cântam prin casă folosind spray-uri sau sticle goale pe post de microfon.

Într-o zi, la grădiniță au venit 2 profesori ai Liceului de Arte și ne-au îndrumat pe fiecare în funcție de talentul descoperit. Pe mine m-au sfătuit să urmez cursuri de canto.

La vârsta de 6 ani m-am înscris la Palatul Copiilor din Constanța pentru a lua lecții de canto. Am fost pentru început membră a corului și la scurt timp solistă.

După un an m-am înscris la Centrul de perfecționare vocală din Mangalia sub îndrumarea prof.Traian Broască. Am făcut navetă timp de 3 ani, apoi m-am retras din cauza situației financiare și a oboselii.

Îmi era din ce în ce mai greu pentru că nu vroiam să renunț la nimic,având pe primul plan școala. Am considerat de mică că școala este foarte importantă indiferent de drumul pe care vreau să-l aleg în viață.

Am învățat foarte bine și am adus medalii la matematică și biologie. Nu am renunțat și m-am înscris la Școala Populară de Arte din Constanța.

Am absolvit Școala Populară de Arte sub îndrumarea prof. Teodor Rădulescu, iar apoi m-am înscris la cursuri de perfecționare vocală în cadrul aceleiași unități unde studiez și în prezent.

Am avut noroc cu d-na Directoare Doina Voievozeanu care m-a primit să studiez fără taxă și a făcut posibil ca eu să nu renunț la muzică. Talentul este nativ, nu este moștenit de la nimeni.

Ambiția mea și calitățile vocale cu care sunt înzestrată mă vor duce pe culmile succesului. Consider că am toate calitățile să ajung un artist internațional.

Concursul Vocea României înseamnă pentru mine oportunitatea de a-mi dezvolta carieră muzicală și de a fi mediatizată. Sunt întotdeauna dornică de a învăța lucruri noi și îmi place concurența.

Cred că participarea mea la acest show mă va ajută să-mi îmbogățesc cunoștințele muzicale, să mi se deschidă mai ușor ușile unor case de discuri, să-mi găsesc un producător care să creadă în talentul meu și să mă ajute să-mi împlinesc visul.

De la antrenorul meu voi învăța multe lucruri noi și îmi doresc să rămânem prieteni, să mă pot consulta atunci când am nevoie de un sfat. Contează mult să ai alături de tine o persoană să te îndrume să iei decizii corecte.“


image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite