Polul Civic Constanța caută observatori independenți pentru monitorizarea alegerilor locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care doresc să activeze ca și observator în ziua alegerilor se pot înscrie pe websitul www.observator.resursecivice.ro, până cel târziu în data de 5 iunie 2012.

Polul Civic Constanța va monitoriza alegerile locale din 10 iunie 2012 cu observatori independenți. Sunt vizate secțiile de votare de pe raza județului Constanța, precum și birourile electorale de circumscripție locală.
Aproximativ 300 de observatori independenți vor fi prezenți la datorie în ziua alegerilor locale – 10 iunie 2012. Aceștia sunt recrutați, verificați și instruiți în vederea asigurării unui proces electoral corect și neutru.
Persoanele care doresc să sprijine financiar observarea alegerilor locale au posibilitatea de a face o donație în contul Centrului Pentru Resurse Civice: RO85BTRL01401205781193XX, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Constanța.
Polul Civic Constanța este o coaliție formată din 3 organizații neguvernamentale, cu tradiție în monitorizarea procesului electoral: Asociația Pro Democrația - Club Constanța, Centrul pentru Resurse Civice şi Comisariatul pentru Societatea Civilă - Constanta
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite