Cine este „vocea unică“ a procesului electoral de la Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Administraţiei şi Internelor a constituit în fiecare județ al țării centre de comunicare, desemnând un purtător de cuvânt „voce unică“ în perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru Parlamentul României, din data de 9 decembrie 2012.

Măsura are ca scop asigurarea unei informări corecte şi echidistante a mass-media şi a cetăţenilor în perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru Parlamentul României, cu privire la activitatea structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor din judeţul Constanţa.

Din Centrul Judeţean de Comunicare al judeţului Constanţa fac parte următorii purtători de cuvânt/ofiţeri de presă:
- Inspector principal de poliţie Carmen Şerbănescu, I.P.J. Constanţa, e-mail: centruldecomunicareconstanta@mai.gov.ro. Ea îndeplinește rolul de „voce unică" a alegerilor din județul Constanța;
- Maior Sorin Trancă, I.J.J. Constanţa,e-mail: contact@jandarmeriaconstanta.ro;
- Locotenent Codrin Popoiu, G.M.J. Constanţa, e-mail: grupareadejandarmimobilatomis@yahoo.com;
- Agent principal de poliţie Marius Niculescu, Garda de Coastă, e-mail contact@garda_de_coasta.ro;
- Plutonier Paula Anghel, I.S.U. Dobrogea, e-mail: comunicare@isudobrogea.ro;
- Georgiana Anghel, Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa, e-mail: relatiipublice@prefecturaconstanta.ro, telefon: 0241.617.788.

În perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru Parlamentul României, inspector principal de poliţie Carmen Şerbănescu va comunica date şi informaţii, ori de câte ori situaţia va impune, privind activităţile structurilor M.A.I. din judeţ efectuate potrivit competenţelor legale.

Carmen Șerbănescu este de formație sociolog, lucrează în Poliție din 2006 și este formator Schengen pentru lucrătorii Poliției Constanța. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite