Bătrână oarbă scoasă de soţul ei la plimbare, atacată. Hoţul i-a smuls cerceii de la ureche

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătuşe pentru infractor
Cătuşe pentru infractor

Din cauza şocului, bătrâna agresată n-a mai avut putere să strige după ajutor. A făcut-o soţul ei, care i-a alertat pe agenţii de pază ai unei firme din apropiere. Ei au fost cei care l-au prins pe fugar, împreună cu un ofiţer de poliţie care trecea prin zonă.

O femeie oarbă, în vârstă de 71 ani, a fost atacată de un individ de 31 ani, ziua, pe stradă. Bătrâna neajutorată era plimbată de soţul ei.

Septuagenara se afla cu soţul ei pe stradă, în după-amiaza de sâmbătă, la ora 16.40. Bătrânii se plimbau liniştiţi pe strada Adamclisi din cartierul Tomis Nord, când au fost atacaţi de Dorel C. (31 ani), din Feteşti – Ialomiţa. Hoţul a smuls femeii cerceii de la ureche, apoi a fugit.

În urma şocului, bătrâna agresată n-a mai avut putere să scoată o vorbă. Soţul ei a reuşit să strige după ajutor şi l-au auzit agenţii de pază ai unei firme din apropiere.

Ei au fost cei care l-au prins pe fugar, împreună cu un ofiţer de poliţie care trecea prin zonă. Acesta a sunat la 112, anunţându-şi colegii.

Investigaţiile au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa. Pe baza probatoriului administrat în cauză, Dorel C. a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de duminică, 4 noiembrie, agresorul va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi apoi instanţei de judecată, în vederea luării măsurii arestării preventive.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite