Prima cursă charter Frankfurt - Constanţa pe aeroportul Mihail Kogălniceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 29 mai, la ora 20.00, va ateriza prima curse charter Frankfurt - Constanţa, operată de compania aeriană Condor (parte a grupului Thomas Cook – Neckermann), cu turişti din Germania.

Cursele charter vor fi săptămânale, pentru perioada 29 mai – 2 octombrie 2012. La aeroport vor fi prezenţi Robert Binder – Senior Product Manager al Thomas Cook şi Alexander Wrede, Hotel Contracting Manager al Thomas Cook.
Karpaten Turism este partenerul de incoming pentru România al renumitului touroperator internaţional Thomas Cook – Neckermann. Pentru vara acestui an, reprezentanţii firmei estimează că vor aduce pe litoralul românesc, pe baza alianţei cu Thomas Cook – Neckermann, circa 5000 de turişti din Germania, Austria, Polonia şi Cehia.
Karpaten Turism este un touroperator român de incoming înfiinţat în 1996, specializat atât pe operarea la sol a croazierelor fluviale şi maritime care ajung pe teritoriul ţării noastre, precum şi pe circuite turistice. An de an, Karpaten asigură servicii pentru minimum 100.000 de turişti, pasageri ai croazierelor dunărene, precum şi pentru turişti din Germania, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Croaţia. Pe partea de croaziere fluviale, Karpaten Turism deţine 82% din piaţa din România, iar pe partea de croaziere maritime, 47%. În 2010 s-a înfiinţat Karpaten Outgoing – componenta de profil a holding-ului Karpaten, iar în 2011, Karpaten Hotels – care operează hotelul Piemonte (4*) din Predeal şi pensiunea Casa Bazna (3*) din Bazna.
Karpaten Turism a obţinut, în ultimii ani, o serie de distincţii la evenimente de turism, precum Premiul pentru cea mai dinamică agenţie de incoming (Premiile Bucureştilor, 2011), Premiul pentru agenţia de incoming a anului în cadrul Galei Travel Advisor (2011) sau premiul pentru cea mai bună agenţie de incoming în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă pentru Turism – Hotel Tourism & Leisure (2012).
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite