Se reabilitează platformele de staționare a aeronavelor la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Mihail Kogălniceanu
Aeroportul Mihail Kogălniceanu

A fost aprobată finanțarea pentru proiectul „Reabilitare platforme de staționare aeronave incintă aeroport, comuna Mihail Kogălniceanu, județ Constanța”. Lucrările se vor derula în perioada decembrie 2012 - martie 2014.

Obiectivul general al proiectului constă în reabilitarea platformelor de staționare aeronave și a bretelelor de acces la pista de aterizare - decolare din incinta aeroportului, pe o suprafață de 155.253,68 mp.
Principalele lucrări ce se vor derula în cadrul proiectului vizează reabilitarea platformei de aeronave medii, a platformei de aeronave grele, a căilor de rulare Alfa și Bravo, inclusiv zona aferentă căii de rulare H și G; refacerea sistemului de iluminat balizaj; reabilitarea rețelei de canalizare pluvială; refacerea marcajelor și inscripționărilor.
Proiectul are o valoare totală de 170.392.145 lei, din care 76.470.279 lei constituie finanțare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Sectorial Transport 2007-2013, restul sumei fiind asigurată de la bugetul de stat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite