Pericol public! A rănit o persoană conducând beat și drogat la volanul unei mașini furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Țuțuianu (24 de ani) a fost reținut pentru 24 de ore
Andrei Țuțuianu (24 de ani) a fost reținut pentru 24 de ore

Un tânăr teribilist din Constanța a furat o mașină și a provocat patru accidente rutiere, oprindu-se abia după ce a rănit o femeie aflată la volan.

Noaptea trecută, Andrei Țuțuianu (24 de ani) a furat un autotursim marca Daewoo Cielo, proprietate a firmei Black Sea Suplies. Tânărul, fără permis de conducere și aflat sub influența băuturilor alcoolice a gonit pe șoselele din Constanța.

Țuțuianu a lovit trei mașini parcate, iar pe strada Ion Rațiu a intrat într-un autoturism Tico la volanul căreia se afla Izabela Elena Enache. Rănită ușor, tânăra a anunțat imediat Poliția.

Băut și drogat

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii Serviciului Rutieră au constatat că tânărul avea o alcoolemie de 1,50 mg/l în aerul respirat. Mai mult, acesta se afla și sub influența unor substanțe halucinogene.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunerea de arestare preventivă. Țuțuianu este cercetat penal pentru furt calificat, conducere fără premis, provocarea unuia sau mai multor accidente rutiere, fugă de la locul accidentului și consum de droguri.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite