Accident extrem de grav în Mamaia, soldat cu un mort şi trei răniţi. Şoferul, patron de cazino, conducea un Porsche Carrera nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce-a rămas la locul accidentului
Ce-a rămas la locul accidentului

Un autoturism cu patru tineri la bord s-a izbit violent de un stâlp de la ieșirea din stațiunea Mamaia spre Năvodari. Șoferul a murit pe loc, iar cei trei pasageri au fost grav răniţi.

UPDATE Medicii legiști au stabilit la necropsie că Adrian Brotac avea o alcoolemie de 1,30 grame la litru de alcool pur în sânge.

Accidentul s-a produs la ora 7 a zilei de duminică, când cei patru tineri care petrecuseră într-un club din Mamaia se îndreptau spre Năvodari într-un Porsche Carrera 4S nou-nouț, cu număr provizoriu de înmatriculare DJ 036121.

În curba de după Hanul Piraților, în dreptul aleii nepietruite ce duce la beach-barurile din nordul stațiunii, bolidul a scăpat de sub controlul șoferului, ciocnindu-se de stâlpul de iluminat de pe marginea drumului.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Fotografii: Ziua de Constanţa şi Adevărul de Constanţa

Mașina a fost făcută zob, iar stâlpul a fost smuls din pământ și aruncat la 20 de metri distanță.

A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea pentru scoaterea victimelor din autoturismul avariat.

Şoferul din Craiova era mort. Unul dintre răniți a fost preluat de o ambulanță SMURD, iar ceilalți doi răniți - de ambulanțe.

Cele patru victime sunt: șoferul Adrian Petrișor Brotac (30 de ani), Florin Tudor (24 de ani, pasager pe locul din dreapta față), Georgiana Gingăraș (27 de ani) și Ligia Gingărașu (23 de ani). Fetele stăteau pe bancheta din spate.

Mamaia, cimitirul tinerilor cu Porsche

Necropsia va arăta cât alcool consumase Adrian Brotac înainte de a se urca la volan.

Șoferul era patronul unui cazino din Craiova și a avut permisul suspendat de două ori pentru viteză.

Citește mai multe amănunte aici

Georgiana Gingăraş este fiica fostului ministru al Sportului Georgiu Gingăraş, fost membru PSD, actual membru UNPR, iar Ligia Gingăraşu este verişoara ei - scrie Ziua de Constanţa.


Georgiu Gingăraş, fost ministru al Tineretului şi Sportului

Acesta este blocul ultracentral din Bucureşti în care locuia fiica demnitarului, într-o locuinţă de serviciu a tatălui, unde avea şi restanţe la plata întreţinerii.




Accidentul mortal de la Hanul Piraţilor
Accidentul mortal de la Hanul Piraţilor
Accidentul mortal de la Hanul Piraţilor
Georgiu Gingăraş, fost ministru al Sportului
Blocul unde locuia Georgiana Gingăraş
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite