Realizatorul TVR Radu-Ştefan Iordănescu, rănit în accident, a fost transferat la Spitalul Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureşteanul în vârstă de 56 de ani fusese internat marți seara, în stare extrem de gravă, la Spitalul Judeţean Constanţa, victimă a unui accident provocat de el însuşi pe șoseaua Constanța-Cernavodă.

UPDATE ora 16.00  Realizatorul TVR a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală, cu starea ameliorată de sănătate. Deși aseară sosise în stare gravă și necesita intubarea, miercuri el a putut respira singur, astfel că medicii constănțeni l-au considerat capabil să suporte transferarea la o unitate medicală mai aproape de casă.

Cu o ambulanță, Radu-Ștefan Iordănescu a plecat în cursul zilei la București, unde va continua tratamentul și recuperarea medicală.
Cazul este unul fericit, deoarece realizatorul a scăpat cu viață și se va face bine în urma unui asemenea accident.

În jurul orei 18.00 a zilei de marți, realizatorul TVR Radu-Ştefan Iordănescu (56 de ani) din Bucureşti mergea spre Capitală pe şoseaua Constanţa – Cernavodă (DN22C) la volanul autoturismului Kia B 79 YRF.
La ieşirea din localitatea Ştefan cel Mare, într-o curbă periculoasă la stânga, şoferul a pierdut controlul direcţiei pătrunzând pe contrasens, unde s-a ciocnit de un TIR B 49 TMK condus de alt bucureştean, Constantin Şerban (53 de ani). Din coliziune, Kia a ricoşat într-un Seat ce venea din spate, condus regulamentar de Ovidiu Ciprian N. (20 de ani) din Constanța. <!--[if gte mso 10]>

În accident a fost grav rănit realizatorul TVR, care a fost preluat cu o ambulanţă SMURD şi dus de urgenţă la spitalul din Medgidia.
Medicii de aici au recomandat însă transferul la Spitalul Judeţean Constanţa, deoarece leziunile pacientului sunt foarte severe. Ştefan Iordănescu a fost internat în stare de comă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite