Poliţist de frontieră reţinut pentru uciderea colegului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist de frontieră a fost reţinut de Poliţie pentru uciderea din culpă în formă agravantă a unui alt poliţist. Marius Ivan Marin şi Doru Jiga se aflau miercuri după-amiază în Opelul-ul lui Ivan, înmatriculat în Bulgaria.

Cei doi ieşiseră de la serviciu, ambii fiind poliţişti de frontieră, angajaţi ai Gărzii de Coastă la Negru Vodă. Pe drumul dintre Negru Vodă şi Comana, autoturismul a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un copac, apoi a ricoşat în altul.

Doru Jica a murit, iar Marius Ivan Marin a fost rănit. El a relatat că la volan se afla colegul său, iar analizele au relevant că ambii consumaseră băuturi alcoolice şi se aflau în stare de ebrietate: Jica avea o alcoolemie de 1,5, iar Ivan – de 1,9 grame la mie în sânge.

Ivan a fost spitalizat timp de o zi, iar la joi a fost externat pentru audieri. Din anchetă,  poliţiştii de la Serviciul Rutier au constatat însă că la volan s-a aflat chiar el. Marius Ivan Marin a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat vineri Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă. El riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 15 ani.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite