Accident mortal la Murfatlar din cauza unui şofer fără permis auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr care s-a suit la volan fără a deţine permis de conducere a provocat un accident mortal.

Alexandru Şchiopu (21 de ani) din localitatea constănţeană Poarta Albă se afla în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3, la volanul unui Ford înmatriculat în Bulgaria, pe şoseaua Constanţa - Cernavodă.

El circula spre Valu lui Traian împreună cu doi prieteni, Bogdan Costel Teuşan (20 de ani) şi Mihăiţă George Coadă (16 ani).

În oraşul Murfatlar, Şchiopu a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal de un Logan condus regulamentar de Ion Zamfirache (48 de ani) din Valu lui Traian.

Impactul a fost foarte violent, astfel încât cele patru persoane au rămas încarcerate în autoturisme şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor specializate de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Zamfirache a murit pe loc, iar Teuşan a fost grav rănit, fiind internat în stare de comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Celălalt pasager din Ford, Coadă, a fost rănit uşor, iar şoferul vinovat Şchiopu a scăpat nevătămat. El este pasibil de închisoare, deoarece a condus fără drept, a ucis un om şi a rănit alţi doi. Poliţia Rutieră Constanţa i-a deschis dosar penal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite