Panică pe Bulevardul Lăpuşneanu! O maşină a luat foc în plin trafic! Circulaţia a fost blocată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţie a pompierilor la incendiul unei maşini
Intervenţie a pompierilor la incendiul unei maşini

O maşină a luat foc pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu în jurul orei 19, blocând circulaţia pe ambele sensuri. Echipaje de pompieri, Ambulanţă şi Poliţie au sosit de urgenţă la faţa locului.

Un Daewoo Cielo cu numărul de înmatriculare CT 04 DFJ a luat foc miercuri seara, în jurul orei 19, în dreptul căminului Grupului Şcolar de Telecomunicaţii.

Autoturismul condus de Ionel Chiţu fusese parcat pe partea dreaptă a Bulevardului Alexandru Lăpuşneanu, iar şoferul pusese deja maşina în mişcare când flăcările au izbucnit de sub capotă.

GALERIE FOTO



Incendiul a cuprins maşina când aceasta se afla în mijlocul bulevardului. Circulaţia a fost oprită imediat de echipaje de pompieri, Poliţie şi Ambulanţă care au sosit de îndată la faţa locului.

Tot traficul a fost limitat pe o distanţă de 100 de metri pentru a nu fi surprins de o eventuală explozie. Maşini ale Poliţiei Rutiere şi agenţi de circulaţie s-au postat pe bulevard restricţionând accesul în zonă.

Pompierii s-au străduit minute în şir să deschidă capota şi să întrerupă alimentarea electrică pentru a elimina pericolul. Proprietarul, care nu a fost rănit de foc, a privit stupefiat de pe margine în ce hal a ajuns maşina lui.

Cielo a fost împins pe partea opusă a bulevardului şi va fi luat de o platformă ce îl va tracta la service. Pompierii au stabilit că maşina a luat foc de la un scurtcircuit produs la motor.

După degajarea zonei, circulaţia a fost reluată, în jurul orei 19.30. 

Intervenţie a pompierilor la incendiul unei maşini Intervenţie a pompierilor la incendiul unei maşini
Intervenţie a pompierilor la incendiul unei maşini
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite