Două accidente la indigo: o curbă la stânga, ieşire din decor şi izbire de copac. Şoferii trăiesc, dar un pasager a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost preluate de ambulanţe
Victimele au fost preluate de ambulanţe

Ambele accidente au avut loc miercuri, 17 octombrie, în judeţul Constanţa. Bărbatul care şi-a pierdut viaţa era din Ţepeş Vodă şi era pasager într-o maşină care îl ducea spre casă.

Vasile Ţ. (59 de ani) din Capidava a condus miercuri, 17 octombrie, în jurul orei 9.00, un autoturism pe DJ 224, dinspre Siliştea către Ţepeş Vodă.

Ajungând la Km 61+400, într-o curbă uşoară la stânga, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă către dreapta. Aici a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul lui Vasile F. (58 de ani) din Ţepeş Vodă şi vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

În aceeaşi zi, la ora 14.30, Ion Nelu M. (45 de ani) din Băneasa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,41 mg/l alccol pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DN 3, în afara localităţii Ostrov, dinspre Ostrov către  Băneasa.

Când a ajuns în zona Km 152, într-o curbă la stânga, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă către dreapta şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite