Taximetrist rănit de o dubiţă, în intersecţia Nicolae Iorga - Mihai Viteazu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident lângă Spitalul Judeţean Constanţa
Accident lângă Spitalul Judeţean Constanţa

Un şofer a fost rănit într-un accident care a implicat trei maşini. Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Nicolae Iorga cu Mihai Viteazu, joi, la prânz.

O dubiţă cu numărul de înmatriculare CT 09 LAP, care circula pe strada Mihai Viteazu, a pătruns în intersecţia unde avea „Cedează trecere“, lovind în plin un taximetru CT 08 RNM de la firma 944, care mergea pe strada Nicolae Iorga spre Spitalul Judeţean.

Forţarea intersecţiei a surprins şi un autoturism cu numere de Bulgaria, care venea tot pe strada Nicolae Iorga dinspre spital şi care n-a mai putut evita coliziunea cu dubiţa.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI


Şoferul taxiului a fost rănit, fiind nevoie de intervenţia echipajului de pe Ambulanţă pentru a-l scoate din maşină, unde rămăsese imobilizat, lovit la coloană.

La faţa locului au sosit echipaje de Poliţie Rutieră, Ambulanţă, SMURD şi pompieri.

Şoferul rănit a fost transportat la spital, iar pentru urcarea lui în Salvare paramedicii au cerut insistent ajutorul martorilor oculari, majoritatea bărbaţi, care se mulţumeau să privească scena accidentului.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost preluat de Poliţia Rutieră pentru analize ale alcoolemiei şi întocmirea dosarului de cercetare.

Zona este deosebit de periculoasă, aici întâmplându-se aproape zilnic evenimente rutiere. Vizibilitatea proastă este un mare inconvenient, în ciuda oglinzilor montate de Poliţia Rutieră.

Locuitorii din zonă sunt de părere că vizibilitatea spre spital este împiedicată şi de trei copaci groşi de pe strada Nicolae Iorga care ar trebui tăiaţi.

Accident lângă Spitalul Judeţean Constanţa Accident lângă Spitalul Judeţean Constanţa Accident lângă Spitalul Judeţean Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite