Şoferul unui Opel răsturnat a fugit de la locul accidentului. În autoturism a rămas o sticlă goală de bere GALERIE FOTO/VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martorii oculari spun că autoturismul tip sport, cu două locuri, a ieşit de la spălătoria din apropiere şi a pornit cu viteză spre intersecţia cu strada Theodor Aman. Un taximetru ar fi trecut prin intersecţie, iar şoferul a pierdut controlul volanului încercând să evite coliziunea.

Un Opel albastru metalizat cu numărul de înmatriculare B 29 MKE s-a răstunat duminică pe strada Slt. Gheorghe Economu din zona Delfinariu.

Martorii spun că autoturismul tip sport, cu două locuri, a ieşit de la spălătoria din apropiere şi a pornit cu viteză spre intersecţia cu strada Theodor Aman. Un taximetru ar fi trecut prin răspântie, iar şoferul a pierdut controlul volanului încercând să evite coliziunea.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
 

image
image

FOTO ŞI VIDEO: MARIUS GROSU

Opel-ul s-a răsturnat pe carosabil, aterizând pe plafon, chiar lângă stâlpul de iluminat de pe trotuar. Trei maşini parcate au fost avariate.

Cum a produs accidentul, şoferul a ieşit din maşină târâş şi a fugit. La fel a procedat şi pasagerul său.

La faţa locului, poliţiştii n-au mai găsit un tânăr turmentat care pretindea că a fost lovit de Opel. „Care, şefu`, m-am trezit inconştient pe stradă, m-a lovit ăsta. Nu, nu eram eu la volan, ce, am eu faţă de maşină?“, a spus el poliţiştilor.

O ambulanţă SMURD a sosit la locul accidentului pentru a prelua răniţii şi l-a luat pe tânărul băut şi l-a dus la Spitalul de Urgenţă. 

În automobilul răsturnat, ce avea făcute ţăndări geamurile de la portiere, se puteau vedea o sticlă goală de bere şi pete de sânge.

Poliţia Rutieră face cercetări pentru depistarea conducătorului auto.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite