Horia Vîrlan face o demonstraţie culinară în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii a zeci de firme de pe litoral şi-au anunţat deja participarea la Food & Bar Show, evenimentul culinar dedicat exclusiv profesioniştilor Horeca, organizat de Food & Bar Magazine la Constanţa.

Mâine, de la ora 9.00, maeştrii bucătari Horia Vîrlan, Robert Voicu şi Mircea Iovan vor prepara live, în faţa audienţei, reţete de paste, peşte, diverse tipuri de carne şi legume, folosind ingrediente, metode şi echipamente destinate exclusiv sectorului Horeca.

Managerii de locaţii, bucătarii şi managerii de achiziţii prezenţi la eveniment vor putea discuta cu maeştrii bucătari şi cu furnizorii produselor prezentate pentru a afla mai multe detalii despre ofertele lor si modul de lucru.

La finalul evenimentului va avea loc o tragere la sorţi care va avea ca premii un televizor LCD marca LG şi o trusă profesională pentru grătar, cu 26 de piese, oferită de Kotanyi. Organizatorii şi expozanţii au mai pregătit multe alte mici suprize pentru toţi cei prezenţi.

Food & Bar Show se va desfăşura la Pavilionul Expoziţional Constanţa, începând cu ora 9.00. Participarea la acest eveniment este gratuită, dar în limita locurilor disponibile.

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite