Constanţa: Hoţ împuşcat „la datorie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Cernavodă a ajuns la spital după ce poliţiştii l-au surprins la furat şi l-au împuşcat. Rănitul face parte dintr-o bandă de hoţi de combustibil.

Incidentul s-a produs azi-dimineaţă, în jurul orei 3.00, în zona podului Anghel Saligny. Poliţiştii Secţiei Transporturi Feroviare patrulau în zonă după ce fuseseră anunţaţi că halta va fi tranzitată de o garnitură de vagoane cisternă, încărcate cu produse petroliere. Cum trenurile trebuie să încetinească în dreptul haltei Saligny, poliţiştii se aşteptau ca hoţii să profite de ocazie. Ceea ce s-a şi întâmplat: hoţii au încercat să se urce pe vagoane, moment în care oamenii legii au intervenit. Pentru că banda a refuzat să se predea, poliţiştii au făcut uz de armă: au tras mai multe focuri în plan vertical, iar unul spre hoţi.

Şi-au dat seama că l-au rănit pe unul dintre ei şi au făcut verificări la spitalele din zonă. L-au găsit pe Constantin Soroceanu (33 de ani), un bărbat din Cernavodă, care venise să ceară îngrijiri medicale la spitalul din Medgidia. Luat întrebări, Soroceanu a declarat că se afla în zona Saligny întâmplător şi că a fost împuşcat nevinovat. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de furt calificat. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite