Constanţa: UPDATE Un microbuz s-a răsturnat la barierele din staţiunea Mamaia. Nouă persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Reprezentanţii Grup Media Sud încearcă să ridice microbuzul
Constanţa: Reprezentanţii Grup Media Sud încearcă să ridice microbuzul

Azi-dimineaţă, în jurul orei 6.00, un microbuz al firmei Grup Media Sud, care deserveşte ruta Constanţa - Năvodari, s-a răsturnat la ieşire din staţiunea Mamaia, în timp ce se îndrepta spre Constanţa.

Poliţiştii spun că în dreptul barierelor de la Perla şoferul Marian Iacob (43 de ani) a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului acoperit cu polei,  iar microbuzul s-a răsturnat. Nouă persoane au fost rănite şi au fost transportate de echipajele SMURD la spital. Alexandra Crişu (36 de ani), Valeria Pliciu (52 de ani), Mircea Pavel (34 de ani), Cristina Necula (42 de ani), Alexandra Fortună (35 de ani), Adrian Hormoranu (22 de ani), Gena Grişaru (42  de ani), Petre Corbu (48 de ani) şi Anica Velcea (51 de ani) au suferit politraumatisme şi au primit îngrijiri medicale la spital.

Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, a declarat că microbuzul avea capacitatea de 19+1 locuri, iar în microbuz se aflau peste 25 de persoane. Şoferul Marian Iacob (43 de ani) nu a fost rănit. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, urmând ca ei să decidă dacă va mai avea dreptul să mai conducă autovehicule după finalizarea anchetei.

Este al doilea accident rutier din ultima săptămână în care este implicat un microbuz. Vineri, un accident grav s-a produs la intrarea în localitatea Poarta Albă. Patru persoane şi-au pierdut viaţa atunci. 

Citeşte şi:

Constanţa: UPDATE / Vremea a făcut patru victime pe şoselele din judeţ (VIDEO)

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite