Constanţa: Zilele Facultăţii de Farmacie la Universitatea Ovidius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întâlnire a viitorilor farmacişti
Întâlnire a viitorilor farmacişti

În perioada 24 - 26 noiembrie 2010, studenţii de la Facultatea de Farmacie de la Universitatea Ovidius participă la o serie de manifestări prilejuite de aniversarea semicentenară a instituţiei.

Luna noiembrie 2010 a fost consemnată, printr-o hotărâre a Senatului Universităţii Ovidius, luna Facultăţii de Farmacie.

În aceste zile, la universitate vor avea loc o serie de manifestări la care sunt invitate să participe autorităţi din domeniile farmaceutic şi medical şi cadre didactice de specialitate din Universitatea Ovidius. Reprezentanţii instituţiei universitare spun că simpozionul va dura trei zile, în perioada 24 - 26 noiembrie, şi temele aflate în dezbatere abordează cele mai importante aspecte pentru farmaciştii şi asistenţii de farmacie care lucrează în farmaciile comunitare şi de spital, pentru medicii de familie şi de specialitate.

Expunerile din partea acestora, ca şi standurile de prezentare a medicamentelor organizate cu acest prilej, în moderna clădire a Universităţii Ovidius, Campus, Corp B, parter, satisfac în plus nevoia de informare a tuturor celor interesaţi în acest domeniu atât de dinamic, al medicamentului, cu toată problematica lui specifică.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite