Constanța: Zile gratuite de vacanță la 20 de hoteluri de pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 15 iulie, dar și după 15 august, la un sejur plătit de 5 zile, mai stai gratis o noapte sau două la mare. În afară de Vama Veche și Cap Aurora, în toate stațiunile se poate prelungi sejurul la mare; însă oferta este valabilă numai prin agențiile de turism și nu la recepțiile hotelurilor.

Cele mai multe unități hoteliere sunt de două stele, iar programul lansat de Autoritatea Națională de Turism își propune atragerea românilor spre litoral.

Cel mai mic tarif disponibil al programului Zile gratuite de vacanță este în Neptun, la Hotel Prahova, de o stea, unde 5 nopţi de cazare în luna iunie costă numa 120 lei/persoană.

La Hotelul Bavaria Blu, patru stele, plăteşti 4 nopţi şi stai 5 zile sau plăteşti 5 şi stai 7,  iar preţurile pot ajunge la 485 de lei pe sejur. La Hotelul Malibu, patru stele, plăteşti 4 zile şi stai 5, în lunile iunie şi septembrie şi costă 417 lei de persoană. La Hotelul Ambasador, din Mamaia, preţurile din program ajung la 255 de lei de persoană.

Alte oferte sunt în Eforie Nord, la Hotel Anca, de 3 trei, unde plătești 6 nopți și stai 7, cu 70 de lei pe zi; la Hotel Jupiter, Hotel Iris, de 3 stele, aceeași ofertă costă 100 de lei pe zi.

„Până în prezent s-au vândut 17.000 de astfel de pachete. Ne aşteptăm ca până la finalul programului să avem un număr de cel puțin 35.000 de turişti care aleg să profite de această ofertă“, a declarat Traian Bădulescu, purtătorul de cuvânt al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România.

Există și varianta gratis 100%

100 de persoane vor petrece gratis o vacanţă de o săptămână în staţiunea Mamaia. Acestea vor fi desemnate prin tragere la sorţi, în urma unei înregistrări pe site-ul www.mamaia360.ro. Tot ce trebuie să faci este să te întregistrezi pe site, apoi să ai norocul tragerii la sorți. În plus, să fii de acord să participi la un reality show, transmis pe internet și care are drept scop prezentarea stațiunii Mamaia.

Citește și

În direct din Mamaia virtuală!

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite