Constanţa: Zânele strâng daruri pentru copiii sărmani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voluntarii pot confecţiona jucării pentru copii sărmani
Voluntarii pot confecţiona jucării pentru copii sărmani

Junior Chamber International din Constanţa organizează un eveniment caritabil pentru copiii nevoiaşi. Darurile colectate în această duminică la Tomis Mall vor aduce spiritul sărbătorilor în viaţa familiilor nevoiaşe ai căror copii au fost uitaţi de Moş Crăciun.

N-au făcut năzbâtii, au mers la şcoală şi au ascultat de părinţi, iar acum aşteaptă ca Moşul să le aducă un dar, cât de mic. Speră ca anul acesta Moş Crăciun să nu-i ocolească şi să primească măcar dulciuri. Nu îşi permit un brad în casă, iar spiritul sărbătorilor de iarnă nu l-au trăit, probabil, niciodată.

Ateliere de creaţie

Pentru aceşti copii, organizaţia nonguvernamentală Junior Chamber International (JCI) din Constanţa doreşte să fie Moş Crăciun. „Am intitulat evenimentul caritabil «Atelierul Zânelor», iar aceia care doresc pot dona un cadou sau participa la confecţionarea jucăriilor. Noi am încheiat un parteneriat cu Şcoala nr. 30 Gheorghe Ţiţeica, dar aşteptăm să participe cât mai mulţi părinţi“, a precizat Ayhan Bari, coordonatorul proiectului JCI Constanţa.

Pe 12 decembrie, 30 de echipe formate din copii şi părinţi vor fi ajutoarele zânelor, timp de două ore, începând cu ora 10.00, la unul din cele cinci ateliere, din incinta centrului comercial Tomis Mall din Constanţa.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite