Constanţa: Weekend cultural la Constanţa şi Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La teatru şi la operă spectacolele sunt programate la ora 19.00
La teatru şi la operă spectacolele sunt programate la ora 19.00

Constănţenii vor putea urmări un spectacol în memoria lui Eminescu, spectacolul de operă „Carmen“ şi o piesă de teatru la Mangalia, în acest weekend.

Mâine, la ora 19.00, la Teatrul de Stat Constanţa este programat spectacolul „160 de ani împreună cu Mihai Eminescu“. Spectacolul este realizat de Eusebiu Ştefănescu, cu participarea actorului Dorel Vişan şi a solistei de muzică folk Maria Gheorghiu.

Duminică, la ora 19.00, la Teatrul de Operă şi Balet Oleg Danovski este programat spectacolul „Carmen“, de Bizet. Pe scenă vor urca Gabriela Hazarian, Răzvan Săraru, Ionuţ Pascu, Elena Rotari, Doru Iftene, Ciprian Done, Mădălina Diaconescu, Carmen Clenciu, Laurenţiu Severin şi Cătălin Toropoc. Spectacolul este realizat sub bagheta dirijorului Răsvan Cernat.

Tot mâine, la Muzeul de Arheologie „Callatis“ Mangalia, Teatrul „Talimar“ din aceeaşi localitate organizează la ora 12.00, spectacolul „Manual de folosinţă al adolescentului“.

„Spectacolul de sâmbătă este oferit gratuit celor interesaţi de acest gen de manifestări culturale, urmând ca, pe viitor, spectatorii să plătească preţul de intrare în muzeu, adică 5 lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari - 2,50 lei“, a declarat directorul Muzeului de Arheologie „Callatis“ Mangalia, cercetător ştiinţific dr. Sorin Marcel Colesniuc.

Regia spectacolului „Manual de folosinţă al adolescentului“ este semnată de Aura Stuparu, iar în distribuţie vor fi: Luiza Petcu, Denisa Voicu, Andrei Macovei, Ruxandra Trucmel, Cristian Găgeanu, Roxana Matei, Alex Stuparu, Narcis Blagoci şi Sergiu Roibu.

Spectacolul a fost premiat la Festivalul Naţional de Teatru pentru Elevi şi Studenţi de la Călăraşi, în toamna anului trecut.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite