Constanţa: GALERIE FOTO Vreme ca de primăvară pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile ridicate au scos constănţenii din casă, la terasa Vraja Mării din zona Cazino
Temperaturile ridicate au scos constănţenii din casă, la terasa Vraja Mării din zona Cazino

Constănţenii care ies la plimbare au aparte de maxime de 25 de grade Celsius în aer şi 15 în apa mării. Soarele parcă anunţă primăvara la malul Mării Negre.

Fazela estre luată cu asalt de oameni care poartă tricouri şi pantaloni de vară. Soarele le surânde plimbăreţilor, care au parte de teperaturi de primăvară.

plimbări litoral

Cele mai aglomerate zone sunt Cazinoul din Constanţa, plaja Modern, portul Tomis, zona Perla din Mamaia, parcul Tăbăcărie şi aleea de promenadă din centrul oraşului.

Turişti de noiembrie

Pe Gabriela şi Cristina Novac i-am întâlnit la Cazino. Au primit vizita unor rude din Bucureşti şi au ieşit la o plimbare pe faleză. „Am profitat de vremea frumoasă de afară şi am ieşit cu rudele la o plimbare pe faleză. Le arătăm portul, Cazinoul şi marea", spun Gabriela şi Cristina Novac.

plimbare litoral 2

Soţii Irina şi Dan Radu din Constanţa spun că niciodată nu au prins vreme atât de călduroasă în noiembrie. „După o săptămână de muncă, am ieşit la plimbare pe faleză, să ne relaxăm, însoţiţi de câine. Parcă ar veni vara, nu iarna", spune Irina Radu.

Plimbare pe litoral
Irina a ieşit cu câinele la plimbare

Cald şi în zilele următoare

Săptămâna viitoare începe cu temeraturi deosebit de ridicate pentru acestă perioadă. Luni şi marţi avem parte de 22-23 de grade Celsius la Prânz. De miercuri, vremea va continua să frumoasă, dar teperaturile vor coborî treptat, ajungând la valori normale pentru această perioadă - 17 grade Celsius la prânz.

Portul Tomis
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite