Constanţa: Vlad Adrian Bordânc, cadetul colecţionar de obiecte de artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Adrian Bordânc
Vlad Adrian Bordânc

Absolvent al unei facultăţi cu profil economic, Vlad Adrian Bordânc urmează şi cursurile Academiei Navale „Mircea cel Bătrân" din Constanţa.

Vlad a moştenit pasiunea pentru artă de la părinţii săi şi a participat la expoziţii şi târguri de profil. I-ar plăcea să adauge colecţiei de obiecte de artă un ceas de colecţie. „Cel mai drag îmi este însă un birou, cu capete de lei sculptate în lemn“, mărturiseşte studentul.

Absolvent al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din Bucureşti, Vlad vrea să îmbine pasiunea pentru marinărie cu noţiunile economice dobândite în trei ani de studiu.

Vaporul scufundat

Tânărului îi displace rutina şi reuşeşte să se implice în activităţi care îi ocupă tot timpul. „Vreau să socializez şi să cunosc mereu oameni noi“, spune Vlad. El povesteşte că este pasionat de marinărie încă din copilărie.

„Iniţial, am vrut să devin aviator. Când aveam 11 ani, am mers cu tatăl meu în port. De când am văzut prima dată un vapor, am ştiu că asta vreau să fac“, rememorează tânărul. El îşi aminteşte că primul vapor la bordul căruia a urcat s-a scufundat la puţin timp după ce a plecat din port.

Blog de cadet


Împreună cu un prieten şi coleg, Vlad a pus la punct un blog care să-i ajute pe tinerii cadeţi. „Ne adresăm tinerilor care au studii de specialitate, dar nu au acumulat experienţă, dar şi profesorilor şi firmelor de specialitate“, explică viitorul ofiţer. Pasiunea tânărului pentru viaţa pe mare pare să nu aibă limite.

Când timpul îi permite, Vlad merge în port şi priveşte ore în şir navele ancorate la mal. „Nu am reuşit să plec într-un voiaj până acum, dar sunt sigur că voi acumula experienţa necesară“, spune viitorul ofiţer.

Vlad intenţionează să completeze specializarea urmată în cadrul facultăţii cu profil economic cu un master în acelaşi domeniu.

Citiţi mai multe în !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite