Constanţa: Violator lăsat în libertate de magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi indivizi din Negru Vodă sunt acuzaţi de o târnără că au luat-o cu forţa din faţa discotecii din Chirnogeni şi au dus-o pe un câmp unde au violat-o. Procurorii au decis ca agresorii să fie cercetaţi în libertate.

Victima lor, o fată de 19.00 ani, le-a declarat poliţiştilor că s-a dus sâmbătă seara la discoteca din Chirnogeni. În jurul orei 3.00 când a işit din discotecă ca să meargă acasă doi tineri s-au năpustit asupra ei şi au urcat-o cu forţa într-o maşină înmatriculată cu numere de Bulgaria. Fata a povestit că cei doi au oprit între Chirnogeni şi Negru Vodă, au lovit-o şi au forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei. Victima a venit la Poliţie după câteva ore.

Poliţiştii i-au identificat pe agresori drept Ion Şchiopu (23 de ani) şi Ştefan Răducanu (26 de ani), ambii din Negru Vodă.

Tânăra a fost examinată la Serviciul de Medicină Legală Constanţa. Medicii au stabilit că fata a fost lovită şi i-au acordat un certificat de 8-9 zile de îngrijiri medicale.
Cei doi suspecţi au fost duşi în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunerea de arestare preventivă pentru viol. Magistraţii au respins însă propunerea şi au decis ca cei doi să rămână în libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite