Constanţa: Vine weekend-ul, începe distracţia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei în Ger
Trei în Ger

Un nou club se deschide, în această duminică, de la ora 21.00, în municipiul Constanţa. Este vorba despre Butter Club, situat de Bulevardul Ferdinand nr. 30, colţ cu strada Siretului.

Supermassive va fi prima trupă care va concerta la inaugurarea Butter Club. Intrarea va fi liberă.

Spectacolul umoristico-muzical - „Trei În Ger“

Teatrul de Artă Bucureşti vă invită duminică, de la ora 19.00, în Club Phoenix, la spectacolul umoristico-munical „Trei în Ger“ sau, în alte cuvinte, la „No umăn, no crai, de temperaturi scăzute“. După literatura şi muzica internațională, George Constatinescu, Vlad Popescu şi Marius Cordoş prezintă un altfel de spectacol pentru sărbătoarea de Crăciun. Un show sensibil, amuzant şi interactiv. ce se recomandă a fi servit alături de o cană de vin fiert cu scorțișoară, într-o atmosferă caldă, încărcată de miros de brad vă va fi oferit duminică seara. Preţul unui bilet de intrare la spectacolul „Trei În Ger“ din Club Phoenix este 25 de lei.

„Luna de miere“, la Teatrul de Stat

Spectacolul „Luna de miere“ de Gabriel Barylli se joacă, sâmbătă, la Teatrul de Stat din Constanţa, începând cu ora 19.00. Actriţele Georgiana Mazilescu, Luiza Toma şi Dana Dumitrescu interpretează trei eroine într-o comedie cu gust amar: Christine Kowalski (32 de ani) - divorţată, romantică şi de modă veche, Barbara Wenger, prietena Christinei - crede că are o căsnicie perfectă şi Luiza Marinescu - o doamnă şarmantă, căreia îi place să flirteze.  Regia, traducerea, adaptarea şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Daniel Felsner, iar decorul şi costumele poartă numele Rodicăi Arghir.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite