Constanţa: Vindeau îngrăşăminte chimice inexistente!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia cercetează cazul
Poliţia cercetează cazul

Şase bărbaţi au fost reţinuţi, sâmbătă, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa sub învinuirea de înşelăciune după ce au păcălit două firme cu 400.000 lei.

Florin Prodan (34 de ani), Marius Chiriţă (30 de ani), Constantin Tudorache (40 de ani), Marius Ionuţ Drăgan (40 de ani), Gheorghe Mihai (40 de ani) şi Mădălin Marius Ilie (34 de ani) au pus la cale o afacere ilegală extrem de bănoasă.

În doar trei zile, începând cu 15 noiembrie, au reuşit să îi convingă pe reprezentanţii a două firme, având ca obiect de activitate agricultura, din judeţul Constanţa, că au de vânzare îngrăşăminte chimice de cea mai bună calitate, la un preţ bun. În timp ce doi dintre ei stabileau tranzacţia, alţi doi apăreau întâmplător la discuţii şi îi încurajau pe cumpărători să încheie afacerea, susţinând că şi ei au fost clienţii ţeparilor.

Convinşi, cumpărătorii eliberau bilete la ordin, pe care membrii grupării le-au falsificat şi le-au folosit la bănci, golind conturile clienţilor creduli. Activitatea grupării a luat sfârşit brusc vineri, când Florin Prodan a fost reţinut în flagrant delict în incinta unei bănci din Bucureşti, în timp ce golea contul unui alt client.

Cei şase urmează să fie duşi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite